Brune Kager Forstør

Brune Kager

Ny vare

Mest populære småkage til Jul denne udgave er kraftigt krydret. Ret hårde.

Flere detaljer

100 Varer

0,00 kr inkl. moms

Yderligere information

250 g smør
500 g brun farin
5 dl mørk sirup
Opvarmes til kogepunktet og gryden taget af blusset.
5 tsk potaske opløst i 1/2 dl vand hældes i og omrøres hvorved dejmassen bruser op. (rør rundt imens, varm evt. op hvis ikke massen er varm nok)
Massen lades i ro og afkøles til ca. 50 grader. Dærnæst kommer du helt friske og nyindkøbte krydderier i.
4 tsk kanel
4 tsk nelliker
7 tsk ingefær
3 tsk kardemomme
100 g hakket pommeransskal
Desuden reven skal af 3 økologiske eller ikke overflade behandlede appelsiner eller citroner.
Efter afkøling til ca. 30 grader tilstætes ca. 950 g hvedemel og massen røres til en jævn masse.
100g mandler kan hakkes og blandes i massen, eller puttes på som pynt, når kagerne er på pladen.
Dejen stilles køligt til næste dag.
Før bagning kan dejen udrulles i tykke pølser, der skæres med en meget skarp kniv, eller dejen kan udrulles med en kagerulle og udstikkes med udstiksforme.
Bages 8-10 min ved 160 grader øverst i oven.