Ingen varer
Priserne er inklusiv moms
Ny vare
En lækker Pizza lavet af langtidshævet dej
999 Enhed Varer
Advarsel: Sidste enheder på lager!
På lager:
PIZZA Langtidshævet
Du skal starte dagen før servering med dejen og sovsen.
Tomatsovs til Pizza
2 store løg, skåret i meget tynde ringe
2 fed hvidløg, finhakkede
olivenolie
salt
peber
5 dåser hakkede tomater
1 håndfuld friskplukket basilikum
Sauter løg, hvidløg, salt og peber i olie ved lav varme i 10-15 minutter. Må ikke branke.
Tilsæt tomater og lad sovsen simre under låg i 40 minutter, rør af og til.
Tilsæt basilikum efter 30 minutter.
Afkøles inden den bruges på pizza. Kan evt. blendes.
Lav denne store portion sovs og gem overskud i fryser til næste gang.
Dej
6 dl koldt vand
15 g gær udrøres i vand
3 spsk olie
1 spsk salt
800 g mel med 12 g protein/ 100g
Dejen røres æltes meget længe der tilsættes netop så meget ekstra mel at dejen er let klæbrig.
Hæver til næste dag i køleskab.
Ovnes tændes på 250 grader. Husk bagesten.
Deles i ca. 250-300 g klumper, der står og kommer til kræfter i 15 minutter ved stuetemperatur.
Udrulles tyndt. (drys mel på bord og dej)
Tomatsovs kommes på først, (drys evt. med lidt tørret oregano) dernæst fyld.
Det er vigtigt ikke at overdænge en pizza med fyld. Vælg lidt men godt f.eks. lufttørret skinke, rød peber, løg, alt uskåret i meget tynde strimler.
Revet ost kan lægges over fyld eller over tomatsovs efter ønske.
Skal i ovnen umiddelbart efter fyld og sovs er pålagt.
Bages ca. 8-12 minutter.