Om Vinimportøren Udskriv


I 32 år har vi under navnet Alsace Vinimport importeret og solgt vin til kvalitetsbevidste vinnydere, f.eks. private, restauranter, virksomheder og vinhandlere.

De sidste 18 år har vi solgt vinene online på Internettet. ( www.vinimportoren.dk) Der er 14 dages returret på det du køber her.

I 2005 har vi bygget nyt lager, og har i den forbindelse indrettet et showroom, hvor du kan komme ind og smage udvalgte vine.

Vinene er alle importeret direkte fra vinbonden.
Som regel fra en af de mindre producenter, der år efter år sætter en ære i at levere en vin, han kan være bekendt at sætte sit navn på. Vi ønsker at sælge god vin til en rimelig pris. Derfor har vi valgt at importere vine fra mindre kendte producenter, der ikke presser prisen kunstigt, på grund af fine "guru-anmeldelser". Desuden lægger vi vægt på at vinene, stammer fra velbeliggende vinmarker, der høstes med lavt udbytte og med et minimum brug af sprøjtemidler. Vi mener det er vigtigt at druerne håndplukkes, og vinificeringen foregår skånsomt uden filtrering. Du er altid velkommen til at sende en mail hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker.